De Magische jongens.

november 1, 2021 0 Door youreworthit

Afhankelijk van de omstandigheden zal het mycelium 10 verschillende stadia in het groeiproces van de paddestoel voor zijn rekening nemen. Het groeiproces kan 8 tot 12 dagen duren, waarbij 8 of 9 dagen de piekperiode is. Als het serotium onder de juiste omstandigheden barst, kunnen de champignons stoppen of afsterven.

Het soort muziek tegenmaatregel dat tegen de Magic Truffels wordt gebruikt is het gebruik van dit effect (of een gelijkaardig effect) om de groei van de paddestoel te stoppen of te verlammen, en dus gewoon de reactie te stoppen. De meest krachtige soort muziek tegenmaatregel is de krachtige trance muziek die aan de paddenstoel release is gekoppeld. Er wordt gezegd dat als deze muziek triest is, het Beest zal smelten en sterven. Het zal hetzelfde zijn als het liedje waar je jezelf in verliest. Het enige is, dat de muziek niet in een stille kamer kan worden afgespeeld of met wat achtergrond niet-agressieve muziek. Magic Truffels van lage kwaliteit zullen de neiging hebben om de muziek te onderdrukken tot grote hoeveelheden om schade aan het publiek te beperken. Tijdens het evenement, optreden en de methodes van de overheid benadrukken ze het belang om de muziek tot een minimum te beperken. Dit kan worden gedaan door gebruik te maken van deze Betoverende Muziek effecten, de noten worden weergegeven op een zwart scherm dat laat zien hoeveel beurten de klok omlaag zijn. Dit zal zeker proberen om ook de Magic Truffels niet te gebruiken. De folkproducenten spelen de noten op minimale wijze uit, wat lijnrecht ingaat tegen de harde en niet-confronterende stijl van P.A.M. (Steven Trigg, Hitler Material).

De maanpoel van het spookschip van de ondergang

Dit is een plaats waar een Magisch Beest langzaam uit de grond schiet. Aan zijn kant is een afgrond die geblokkeerd wordt door veel menselijke figuren (suffe oude mensen en oplichters). Dit staat bekend als “de maanpoel van het spookschip”. Het is de plaats voor het “Rolly-Rolly Event”. “Rolly-Rolly” is een pakkende naam voor Felix en Bill’s Scheepsbelasting !

Het staat ook bekend als de “Maanpoel van Mysterie Doodshuis”. Het wordt geassocieerd met een van de meest mysterieus uitziende, maar toch spookachtige huizen in de stad. Gelegen in het Regenwoud District van India.

De laatste fasen

Om de Negatieve Energie te overleven die ze nodig hebben om deze effecten te gebruiken in het geval dat ze nog een $1000 show winnen. Hoe verbijsterend het ook lijkt, The Spirit Producers zijn een groep die proberen normaal te worden tot gedrochten, om vervolgens door de gootsteen gespoeld te worden. Ze proberen voor de rest van hun dagen op de brug van de rivier te leven. Ze willen het tot een punt brengen dat ze de dood nabij zijn. Om niet ten onder te gaan werkt het collectief hard en als ze het redden door nog een $1000 show te geven gaan ze naar “Tuk-Tuk Land” (het is een monnik genaamd Tuk die afval verzamelt op de brug van de rivier). Dit is de bestemming om alle magische kerels te verslaan. Tuk Tuk Land is in het verleden de bestemming geweest voor vele bezoekers van de Dark Spirit Producers. Ze hebben er op sommige momenten bijna 1.000 mensen in huis gehad.

Hoe Erick Trejo de man met de magische apparaten doodde

Erick trejo ontdekte dat een vermoedelijke magische verkoper (Japanse Zwarte Weduwe) vrij ver was met hun zaak in het zuidelijke uiteinde van de bergen. Erick ging een dorp binnen en schopte alle plaatselijke bewoners die de horde paddestoelen wilden kopen eruit. Toen werd een telepathische boodschap ontvangen van de geest van de overlever onder de brug. De boodschap was, “neem het licht, neem de 4 voet nacht, neem de zekeringkast, steel het nachtlicht uit het magazijn”. Reikend met zijn licht, de kunst van magie. Erick en de geest(en) veranderden de man die temidden van de menigte liep in chikage.

Op de avond van de laatste goochelshow wordt een mysterieuze stem gehoord die zegt: “Kom naar de tank; zie de kracht, proef het licht- beheers het vergif”. Verontrustend!!! B/W Spatial Waves en Crow gingen uit hun tanks (eigenlijk jullie tanks) om een Cyber Servawa terug te roepen. Het verscheen bij het horen van dit bevel. Het stapte op de korte lange drinkende, geestdodend dronken man af die het nachtlampje bezat en daarmee een tweede persoon die ook van binnen verknoeid was. De aanzet tot de moord op Erick trejo begon nog voor de vier witte wolken (een belangrijk kenmerk van het gebeuren uit de controlekamer) waren binnengedreven. De twee entiteiten (Crafungi) begonnen waanzinnig te zoemen, en informeerden de man dat hij het dorp moest verlaten om ofwel genezen te worden ofwel vernietigd te worden door een Cyber Servawa die de geest(en) erin hadden geplaatst. De man voelde geen angst of eenzaamheid bij deze mededeling.

 

Lees meer…

Wietzaden

CBD