Handelen Naleving en Beheer

september 5, 2021 0 Door youreworthit

 

Administratieve dienstverlening

 

 

 

 

Wat we doen:

– als efficiënte coördinatie en beheer tussen bestaande servers of netwerk, om het evenwicht tussen uw geautomatiseerde en manuele taken te bewaren.

– Implementatie van een volledig geïntegreerde en gestandaardiseerde beheersoplossing: onderhoud en operationele rapportage.

– Ondersteunende rollen zoals netwerkbeheerders, Moderators, beheerders, administrateurs en klantenondersteunend personeel.

– Neem initiatief door uw bedrijfsbehoeften te vergelijken met de bestaande technologie en processen die op de markt beschikbaar zijn.

– Een verwachting geïmplementeerd die uw kostbare tijd bespaart en u meer kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

– Wij zorgen ervoor dat de Job Costing Analysis in staat is om de financiering op lange termijn te handhaven, de kosten te verlagen en de risico’s te beheersen. Indien nodig zullen wij uw proces ook bijstaan bij de financiering en de werkplanning.

– Wij bieden volledige financiële en rapportage ondersteuning voor uw leverancier met een 24-uurs telefonische hulplijn, contactgegevens via telefoonnummer op ons intranet.

– Dat hebben we:

– Vastrentende en aandelenfondsen: elektronische geldovermakingen en cashflow, 24 uur per dag toegang en bankieren via telefoon en internet – 100% op maat.

– Uw aantal sollicitanten is rotsvast, met de AMP account die afwijzingen beheert

– Online administratie en accountbeheer met directe toegang tot vorderingen en incasso’s.

– Meerdere AMP-rapporten beschikbaar met diverse opties om de vereiste rapporten aan te passen, afhankelijk van de groep cliënten die zij vertegenwoordigen.

– Het beste van alles is dat uw automatiserings- en administratieprocessen 100% compliant zijn, aan de regels voldoen en steeds meer gereguleerd worden

Wat we doen:

– Wij creëren en vereisen softwaretoepassingen van derden die zullen zorgen voor rapportage- en verslagleggingsbeleid, een AMP-pakket voor naleving, dat de indiening van werknemersclaims zal automatiseren, evenals de programma-interface die zij allen gebruiken.

– Wij kunnen de AMP-naleving aanpassen als uw bedrijf, of de banen die door uw werknemers worden beïnvloed, en natuurlijk de naleving van de toepasselijke staats- en federale wetten.

– Behoud uw administratieBehoud uw eigen administratieve processen, om u de flexibiliteit en aangepaste rapportering en automatisering te bieden, of combineer deze met unbundling, om uw diverse uitgaven te bedienen.

-Houd de kosten in de hand: onze technologie helpt u de naleving te controleren met gebruiksvriendelijke rapportagesystemen en met de programma-interface kunt u uw resterende processen programmeren, plannen en automatiseren.

– Ondersteun uw productie- en verkooptakenDe technologie kan interne controlerapporten en ondersteuning van verkopers leveren in de omgevingen die u controleert.

– Verhoog uw efficiëntieFlexibiliteit, rapportage en automatisering, en eenvoudige toegang tot rapportage op basis van uw behoeften op elk moment van de dag, is een totale game changer voor stroomlijning en lagere kosten. Meer halen uit uw computers en systemen door gerichte automatisering en rapportage kan enorme kostenbesparingen opleveren, vooral in complexe omgevingen en in tijden van verandering.

Het zijn niet alleen de bedrijven met ingewikkelde audit- en belastingprocessen die hiervan profiteren, maar ook de kleinere, groeiende ondernemingen die er nooit aan gedacht zouden hebben deze weg in te slaan.

lees meer: