Hoe maak je een interieur ontwerper

augustus 29, 2021 0 Door youreworthit

Duurzame meubels

 

Is het u ooit opgevallen hoezeer u opgaat in de woonkamer waarin u zich op dat moment bevindt? U wilt binnen blijven, u wilt zoveel mogelijk mensen bij u thuis uitnodigen, u wilt uw huis waarderen en… nou ja, u wilt niet gestoord worden. Luid een tsjirp! Vijf minuten in je show, dat is alles wat je wilt doen- je bent nog niet klaar om die ramen te openen! Laten we dat allemaal veranderen voor een paar uur, maar je vrienden zullen nog steeds willen komen. Terwijl je het huis uit bent, kun je een tijdelijke leefruimte creëren in de woonkamer met behulp van veerkrachtige stof of luchtmatrassen. Voila! Een gemakkelijk te gebruiken ruimtebespaarder die je leuk en gelukkig houdt.

Een binnenhuisarchitect kan je dag goed maken!

Behoefte aan een verandering in uw huis? Waarom organiseert u geen interieurfeest bij u thuis en voelt u het verschil? Laat iedereen meedenken en creëer iets dat ze zich zullen herinneren.

Dit is misschien meer iets voor degenen die indruk willen maken op hun baas, maar als je echt indruk wilt maken op mensen, ga dan op pad en huur een binnenhuisarchitect in om een prachtig huis te creëren en draai hun armen om de prachtige meubels, gebruik een paar eenvoudige trucs en je vrienden en familie zullen gaan mollen van jaloezie!

Volg deze tips om uw huis een vernieuwde look te geven:

o Preventie: Voorwitten en lichte bedekkingen helpen vuil te weren.

o acroniem Stijl: GHz zal kg overbrengen door suppl campagne. Tegenwoordig kunt u dit bereiken door kunst te accentueren.

o What’s In: Met het juiste soort ontwerp dat bij uw woonkamer past, kunt u de vibe afgeven van chique, moeiteloos slim en gepolijst te zijn. Meng de stijlen door een mix van inheems en projecterend handgemaakt decor toe te voegen.

Iedereen slachtoffer van georganiseerde ruimte? Voor degenen die enigszins ongeorganiseerd zijn, hebben wij een tech-savvy oplossing. Stijlvolle boekenkasten gemengd met opvallende rekken en een up-to-date decor zien er fantastisch uit, zozeer zelfs dat het moeilijk voor te stellen is dat men nooit van je bestaan heeft geweten!

Hun Cheets: Maak een dure vaas met bloemen. Jouw vriend, als je wilt.

o Vrolijke tafel: Investeren in een tafelkleed om de kamer op te fleuren laat je vrienden weten dat je niet verstrikt bent in de Grote Herberg.

o De grote stukken benadrukken: Dit kun je doen door te kiezen voor organisch decor, klassieke kunstwerken, vintage spiegels, een mooie print. Trakteer jezelf op iets groots, maar werk met een groep stukken die je zelf aan je gasten zou toevertrouwen. Je moet leren om voor een paar momenten iemand anders te zijn; dat is het enige waar een ontwerper goed in is.

Van de vloer naar boven: Niets voegt meer flair en vernieuwing toe dan high-end tegels op de muren.

o Afwasmachine Doordclaimed: Als u een liefhebber bent van alles wat huiselijker is, kies dan een kleed dat speciaal gestoffeerd is met familie- of open motief.

Geur: Mensen zullen zich meestal aangetrokken voelen tot de ruimte waarin ze zich het prettigst voelen en met het ontwerpen van een geurloze ruimte ben je al een heel eind op weg naar geluk. Altijd een goed begin.

Het hele pakket: Dit is het ultieme voorbeeld van comfort en luxe. Denk aan een duik in een septic afgewerkt bad, period home theater, of een gebeeldhouwde arm voor uw HVAC.

Als u in het proces van renovatie van uw keuken, overweeg dan een aangepaste aanrecht met materialen zoals kalksteen, leisteen of travertijn en overweeg andere vloeropties … zoals steen fineer, gepolijste leisteen of tegels voor de vloer … evenals keukeneilanden of bureaus

Als u echt avontuurlijk bent, overweeg dan een sprong naar de hemel… met hemelpanelen of een intrekbaar dak voor een sky room.

Wat de eetkamer betreft, heb je tal van opties. U kunt een klassieke boerentafel installeren (of een antieke boerentafel versierd met uw guacamole-receptenboekje), een rustieke skatetafel, een elegante boerderijtafel, een strakke eettafel met glazen blad of zelfs een thuisbioscoop op maat. Of een prachtig chic dinerbuffet. Of een vintage bank-house-stijl eettafel uit de jaren 1970. De mogelijkheden zijn eindeloos.

U kunt ook kiezen voor een splash-back stijl eettafel – een soortgelijk patroon als wat u beneden in de keuken neerzet. Of een vrijgevormde eettafel met roestvrijstalen frame en poten in een als hypervierkant aanvoelende vorm. Of een meer open ontwerp zoals een restaurant-stijl tafel, of een minimalistische tafel op zich, waarbij het er niet toe doet, eigenlijk de enige zaak is dat hij groot is naar uw smaak en budget.

Trouwens, als u de klassieke boerderijtafel of landelijke tafel wilt – er zijn nog genoeg alternatieven voor u om te verkennen.

 

LEES MEER : 

boom omzagen

duurzame meubels