koeriersdienst

september 5, 2021 0 Door youreworthit

Pakketdienst

 

 

 

Als ik minder dan ~1 uur onderweg ben, rijd ik liever zelf!

Frustrerend genoeg maakt de pakketdienst gebruik van een werknemer die “gecontracteerd” is om pakketten te bezorgen voor de klanten van de handelaar en niet voor zijn bedrijf. Dit betekent dat hij 15/30/45 minuten klokt voor een shift van 1,2 uur en 20/30/40 minuten voor een shift van 2,5 uur[1]. 60-90 minuten voor de koerier om het pakje af te leveren. Maar aangezien het pakje vanuit het werkgebied van de handelaar tot in de buurt moet geraken, lijkt het moeilijk om normaal iemands aandacht te trekken. Je zou niet verwachten hem thuis te zien of het pakket tegen zijn wil te vervoeren.

De pakketwagens gebruiken veel open rijbanen en parkeerplaatsen, wat een beetje een probleem kan zijn voor onregelmatige chauffeurs die gewend zijn minder dan 15/30/45min te rijden om leveringen te doen. Maar als ik met mijn nachtelijke levering maar 2,5 uur per dag zou kunnen rijden, zou dat heel fijn zijn!

Nou, hoe doe je dat? Wat dacht je van werknemers die de beste operatoren op de routes zijn en werken met een systeem dat hun volledige aandacht vraagt? Als ze stipt zijn, kunnen ze extra financiële steun krijgen door voor “geschenkbonnen” te werken. Dit zou trouwens een geweldig idee zijn voor één soort koeriersdienst, waar werknemers die voor andere bedrijven (spelletjeswinkels, cafés) bezorgen, vaak verwachten dat zij%7^GSPT% of meer krijgen voor hun tijd (10:1 voor een zondagslevering). Dus, laten we een one-stop shop voor handelaars en klanten hebben. De mensen zouden het eens kunnen worden en NOOIT MEER DE KRIB VAN DE KRIB!

Ik had een ander idee om de eisen van bijna elke adjunct te verhogen van ns/mh naar ns/t wapens *’nuff said!__

–Dat is alles voor nu. Gewoon een idee om het werk van wat mensen te verlichten, want het zette me aan het denken over de wereld van ns. Ik kon geen geheim bewaren, ik was zo aan het werk dat ik op een dag Ryan Christen naar mijn scherm schreeuwde.

lees meer: