kort en Hip-nose:

september 29, 2021 0 Door youreworthit

Kapsalon Den Bosch

 

Footlocks en Hip-nosis:

De term “footlocks” werd in de jaren 1970 bedacht door een Egyptisch echtpaar, Cleopatra en Senodoros. Hun beoefening houdt in dat de voeten van een vrouw op een zeer specifieke manier tegen haar hoofd worden geklemd (zie de foto hierboven).

Hij noemde dit kapsel de “Egyptische bob” (ouk douk). Deze term wordt ook gebruikt voor de stijl die bekend staat als de bliksemschicht, die ongebruikelijk is bij mannen en die afkomstig is van de Hawaïaanse eilanden.

Het is vermeldenswaard dat de typische lengte van een hip-hop sessie een paar centimeter voorbij de schouders is. De lengtes verschillen naar gelang van het vaardigheidsniveau van de haarstylist die de procedure uitvoert.

Een hiphopsessie vergt doorgaans meer werk van de stylist dan een eenvoudige knipbeurt. Volgens een overzicht van hiphopnummers en -video’s variëren de stijlen soms van drie minuten tot dertig minuten. Uiteindelijk hangt de duur af van het vaardigheidsniveau van de haarstylist die bedreven is in het hanteren van de schaar, kam en borstel.

Romantische Haarstijlen:

“Romantisch haar” valt ook onder de rubriek klassieke kapsels. romantische kapsels hebben de neiging iets langer te zijn dan de andere als gevolg van de coupes.

“Romantisch haar” als begrip omvat ook mannelijke kapsels met soortgelijke patronen, zoals het lange haar met krullen onderaan.

Superster kapsels:

Dit zijn stijlen die zeer hoog aangeschreven staan bij de fans van de supersterren. Om deze reden heeft het kapsel de neiging om een soort van snit boven de anderen te zijn.

Celebrity kapsels zijn ook beïnvloed door de modetrends van de tijd. Dit verklaart waarom we het wijdverbreide gebruik van verschillende kapsels voor sterren kunnen waarnemen. Afgezien van dit, zijn beroemdheden ook gekozen als de rolmodellen voor de kapsels.

Lang kapsel voor vrouwen:

Er zijn verschillende soorten haarsnitten voor vrouwen. Sommige worden bestempeld als lange bob, die van voren binnen het oor worden geknipt. De klassieke stijl is de as bob die een schouderlengte is met de uiteinden bereikt tot de top van de schouders. De Grecian bob wordt beschreven als bezuinigingen van de voorkant binnen de oren. Er zijn ook lange pixie bezuinigingen. Deze zijn dicht bij de bikinilijn.

De pixie snit is populair omdat ze zeer kort van lengte is. De basisvorm van deze haarsnit is een geometrische vorm rond het gezicht met de randen die elkaar direct raken. Als we het hebben over het gelaagde kapsel, wordt het aropa orator genoemd waarbij de lagen verticaal zijn en elkaar bovenaan ontmoeten.

Voor mannen soorten, deverticalLayered kapselis erg populair. Er zijn ook gelaagde korte coupes voor mannen. Het voordeel van deze kapsels is dat ze gemakkelijk kunnen worden beheerd zonder veel moeite. Mannen kunnen ook hun haar kleuren op elke manier die ze willen na het knippen. Dit zal een unieke look te geven aan elke persoon. Layered hairstylecan worden meer verticale en kan ook het lange haar type.

Vrienden laten vrienden niet lijden onder slechte haardagen. Elke zoon, dochter, broer en zus wil dat hun manen er goed, representatief en sexy uitzien. De meeste mensen spenderen veel geld en tijd om hun haar te laten doen, maar zelden kunnen ze genieten van het resultaat. Met de nieuwste kapseltrends is het echter niet langer een kwestie van frustratie om je haar te laten stylen. Er zijn tal van korte kapsels voor lang haar die mensen een stijlvolle look geven. De truc is om ze uit te proberen en te zien welke het beste bij jou past.

 

LEES MEER: