Lederen Sofa Bedlaken

augustus 1, 2021 0 Door youreworthit

Leer onderhouden

Om te beginnen moet u het materiaal droogdeppen en een ruime hoeveelheid allesbeschermer likearis aanbrengen, zorg ervoor dat u het oppervlak goed bedekt. Borstel met een tandenborstel voorzichtig en met de buff in een hoek van 90 graden het oppervlak van het leer grondig en gelijkmatig  Met uw vingers moeten bekraste motieven worden gladgestreken met veel make-up. Zorg ervoor dat uw vingers schoon en droog zijn. een wattenstaafje of een papieren vormpje te gebruiken en het te vullen met kopjes, snoep, verfrommeld papier of een ander opvulmateriaal.

Om een verfbad voor het leer onderhouden te bereiden, voeg wat sodawater, een flinke hoeveelheid witte azijn en wat keukenzout toe. Meng het verfbad in een grote pot, voeg voldoende ijsblokjes toe en verwarm het zachtjes. Doe het voorwerp voorzichtig in het verfbad en houd het daar ongeveer een uur. Onderzoek zorgvuldig het nieuwe lederen oppervlak, als uw nieuwe lederen slaapbanken verkleuringen vertonen op het oppervlak, leg er dan iets in dat niet zichtbaar is en laat het leer een tijdje tot rust komen.  Als uw leren slaapbank schimmel heeft of uw bank oncomfortabel maakt, zet dan de temperatuur lager en laat het een tijdje zitten. Als uw lederen slaapbank er na een dag nat uitziet, dep dan het overtollige vocht weg, gebruik een zachte doek om het oppervlak af te vegen. Als uw slaapbanklaken naar azijn ruikt, leg het dan onmiddellijk terug op het rek.  Zodra u er zeker van bent dat het probleem is verholpen, gebruikt u een lederconditioner om het leder verder uit te zetten, dit is ook een goed idee om te herhalen, indien nodig. Als u het leer professioneel laat behandelen, zal de prijs ook veel lager liggen. Zorg ervoor dat u geen olie, parfum of dergelijke producten gebruikt tijdens het schoonmaken, dit kan het leder donkerder maken.

Als u echter eerder een zwart leren voorwerp hebt gebruikt, kunt u een kleine hoeveelheid van deze dingen op uw leren bank aanbrengen, maar houd het uit de buurt van licht- of warmtebronnen. Parfum en haarlak kunnen vlekken achterlaten in zwart leer. Wees voorzichtig wanneer u uw leder gaat dragen in koude gebieden, om niet te veel olie of vocht in het tapijt achter te laten. Eventuele vlekken of oxidatie verwijderen met een licht vochtige spons. Poets vervolgens de vlekken voorzichtig weg voor een professionele lederreiniger. Was met zeep zoals aanbevolen. Zorg ervoor dat je uit de buurt blijft vanlinesshenyl alcohol. Het zal waarschijnlijk loslaten bij kamertemperatuur. Wanneer je lederconditioner aanbrengt, zorg er dan voor dat je die klaar hebt voor wanneer je klaar bent met schoonmaken. Het mengt niet goed met terpentijn en laat een nare geur achter. Als u een duur lederen voorwerp bezit, zult u het hele jaar door hier en daar een nieuw laagje willen aanbrengen. Dit zijn slechts een paar dingen die u nu misschien wilt weten om ervoor te zorgen dat uw leren bankstel, uitnodigingskaartetui, of elk ander leren voorwerp van seizoen tot seizoen goed wordt onderhouden.