Luxe lederen Hummer

november 12, 2021 0 Door youreworthit

Leren plankdragers

Het ontwerp van de handgrepen past bij uw klassieke stijl

Uw handgrepen moeten bij uw interieur passen. In feite gaat het uiterlijk van uw handvat een lange weg in een Italiaans Lederen Set. Er zijn vele kleuren om uit te kiezen, Donkerbruin ( tanparently gebruikt), Goudbruin/ middenbruin, midden kastanje, een Koffie/Koffie/Kabinet bureauset, een Kipper Blauw, Starbuck Blauw, Wit Starbuck, Vulpennenlicht, pionier stijl bureauset, divisie set, en een mooie wandhanger.

Waarom nog moeite doen voor leren plankdragers?

Als je de winkel van je designer hebt gesloten omdat de schoenen veel te duur zijn en je de aankoop niet kunt verantwoorden, dan moet je toegeven aan je verleidingen. Bedenk hoeveel merkkleding je in de afgelopen maanden hebt gekocht. Denk aan Dior of Gucci of Prada of Hermes. Dat zijn maar een paar van de luxe designer namen.

Wij schijnen altijd te denken dat het verwerven van een luxueus stuk een feit is, maar even belangrijk is dat het iets tijdloos blijkt te zijn. Niets kleedt het nederige t-shirt meer aan. Hetzelfde geldt voor Designer lederen Hummer hangers. Niet alleen het uiterlijk van de hanger, maar ook het gevoel. De juiste keuze van materiaal zal een verschil maken voor je T-shirt. Hoewel het niet algemeen bekend is, is leer een van de beste materialen om uw lederen producten van te maken.

Op voorstel van een Fransman, Alberto Morillas genaamd, hebben wij lederverven gebruikt om onze Gepersonaliseerde Lederen Hangers te maken. Hierdoor zijn wij in staat U een produkt aan te bieden dat een leven lang meegaat. Niet alleen voor uw kast, maar ook voor uw bestaan!

 

lees meer

leren handgreep