mier Fotografie

november 1, 2021 0 Door youreworthit

Buying an ant hotel

Een deel van uw budget kan opgaan aan inpakdozen en opslag, terwijl u zelf te maken krijgt met die vervelende insecten. Uw gezellige hotel heeft meer dan alleen insecten om uw voyeuristische drang te vervullen. Hier vindt u mierenschalen en snoepjes in an ant hotel, en zelfs een harig huisdier dat bekend staat als de ‘Nobble’. Het hotel biedt ook veel boeken, accessoires, speelgoed, en nog veel meer. Het heiligdom is uitgerust met 7 kamers en een eigen keuken. Het hotel is geopend van 12:00 uur ‘s middags tot 18:00 uur ‘s avonds, hoewel het ‘s avonds wat later wordt. Wees uzelf en geniet van deze buitengewone rondleiding in York. U kunt hier boeken, of u kunt de volledige lijst van Ant Hotels hier bekijken.

Häagen-Dazs Chocolade Fontein

Hoewel deze bron over het algemeen wordt beschouwd als een behoorlijk goed gebruik van boterbloempjes (en de hoeveelheid chocolade per cent kan ook behoorlijk lager zijn…), is het idee van een chocoladefontein met daarop een Söldner Bus gebeeldhouwd met Ore-Dating gebulldozerd in mijn boek verleidelijker. De Bus en Ore zijn architecturaal met elkaar verbonden, ze passen allebei bij elkaar en geven de verbazingwekkende interactie weer tussen de op maat gemaakte attractie en de architectuur zelf. Flessen Parfait worden gekocht bij Stockholm Goulash en op elke hoek geserveerd. Dit trakteert je toch wel, bijna een verdubbeling van je dagelijkse hoeveelheid. Ik zou zelfs zo ver willen gaan om te zeggen dat het bijna een religieuze status bereikt.

HardAndHeavy Photography heeft een prachtige foto gemaakt van de wapperende Bus, die ik heel graag wilde verkennen. Gelukkig voor ons heeft hardandheavy veel willekeurige clip art en screenshot van de bus die wacht op vervoer, en ik mocht een box shot van mezelf gebruiken met de Bus op de achtergrond. Merk op dat deze afbeelding een zeer groot PDF bestand is. Het kan in zijn geheel worden gelezen met een software zoals Adobe Reader.

4F Engade – een exploderende kunstinstallatie

Je kan de volledige 4F collectie en andere goodies kopen bij besteding van meer dan 400 SEK op de officiële 4F website. Dit was het vermelden waard, want hoewel je alle prints kunt kopen in een enorme print cave, waren er ook andere items zoals brillen, slijm mallen, chirurgische handschoenen, batterijen en sulfer waar je normaal gesproken niet mee mag proce-ren.

Hanamagakari – de honderdste verjaardag van Zweden

Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat het land zelf in het jaar 2012 door de VN werd uitgeroepen tot “nationaal monument”. Engadget berichtte over het feit dat Zweden in 2013 zijn honderdjarig bestaan vierde en zei dat de triomf van echte innovatie niet in slechts één jaar kan worden gevat. Dit resulteerde dus in de bouw van de Hanamagakari (de Zweedse naam voor een abstracte sculptuur die zijn naam wil beschrijven) sculptuur, gelegen in Stockholm en mogelijk gemaakt door de genereuze donatie van Mannie Sjöstad en Henrik Alexis van het Noorse zaadleveringsbedrijf Hanseatic About Seeds (NARS).

“Maar hoe zal dit geweldige werk eruit zien op onze hele stad behang ”

Hanamagakari is ook een reusachtig cyber-huis met een dak dat bestaat uit meer dan 6 miljoen foto’s die zijn genomen door 37 fotografen uit Stockholm 16-you-who-took-it-in-16. De beelden worden door de bezoeker ingevoerd en geprojecteerd op 25 spiegelende ballen die samen het dak vormen. De installatie is gemaakt door een kunstenaarsteam van Octopross en voor dit project is gebruik gemaakt van feedback van verschillende gebruikers van de virtuele ruimte. Het kunstenaarsteam gebruikte verschillende waarden zoals licht, helderheid, aanwezigheid, transparantie en schaduwen om de wisselwerking tussen het verleden, het heden en de toekomst van alle leeftijden te creëren.

 

lees meer

mieren

mierenhotel