Waarom je een levenscoach zou moeten inhuren

september 5, 2021 0 Door youreworthit

NLP coach Rotterdam

 

 

 

 

Het verhaal van mijn leven gaat terug naar enthousiaste verslaggeving, hard werken, goede waarden die elke dag werden geleefd, morele waarden, Doelen, en gedefinieerde levensrichting. Begin 50 vertelden mijn vrienden me dat het tijd was om af te vallen, naar de sportschool te gaan en slank te worden. Ik ging door en trainde hard, ging trouw elke ochtend naar de sportschool en nam dieetpillen, begon calorieën te tellen, veranderde mijn eetpatroon, ging op diëten en dergelijke om mijn doelen te bereiken. Aan het einde van de 3 maanden paste ik in mijn nieuwe broek en op mijn leeftijd doen mijn knieën pijn, mijn spieren doen pijn en ik heb pijn. Ze hadden niet verwacht dat hij dat rapport van zijn dokter had. Hij zei me dat het het beste gezondheidsrapport was dat ik in 2 jaar had gehad.

M. (D.) Hard core dieet, zet haar kant in dat is wat de meeste van de sportscholen je zullen veroorloven.

NLP Coaching is net als wanneer je een auto koopt. In dat geval zou je hem niet zomaar kopen en tegen iemand zeggen dat hij van jou is in plaats van van jou. We moeten onze levenscoach vertellen dat hij een levenscoach heet. We zeggen: “We huren jou in om onze persoonlijke levenscoach te zijn.” De reden dat we 2 mensen inhuren om onze persoonlijke coach te zijn is dat we het ons niet kunnen veroorloven om er 1 voor 1 keer te betalen.

Dit is de reden waarom we levenscoaches inhuren, niet voor marketing, onderzoek of bewezen zaken, maar voor wat we hebben om naar te leven, hoe we moeten omgaan met onze onrust, ons afval, ons emotioneel afval en hoe we moeten omgaan met onze verwarringen, of het nu in ons zakelijk of persoonlijk leven is. De ongerijmdheden en verwarring zijn er de oorzaak van dat we van elkaar losgekoppeld zijn.

We moeten een NLP coach hebben om ons te helpen en we kunnen het overal doen. We moeten eerlijk zijn tegen onze vrienden, familie, collega’s, planten, dieren, boils, verzekerden, enz. We moeten zelfs met onze eigen kinderen omgaan als we iets moeten leren over hun leven, en hun gewoonten. Wij moeten onszelf onder ogen zienGrenzen uitdagen is de eigenlijke basis van deze ongerijmdheden. De UITDAGINGEN die we in ons leven tegenkomen houden ons in leven; we blijven leven totdat we ze hebben opgelost.

Een Master NLP Coach, om wijlen Bill Cosby te parafraseren, zal je meer geven dan je denkt dat je verdient. Een Life Coach, om wijlen David Dahs te parafraseren, zal dingen nemen als een zwangere vrouw die op het juiste moment bevalt. Lukeatus boeit ons tot aan de ULTIEME betekenis van het leven zelf.

Dit is de reden waarom mensen zich inschrijven en veel geld betalen voor de seminaries, CD’s en workshops.

Dus wanneer is een goed moment om je levenscoach in te huren? Je weet het niet. Je kunt erachter komen door te lezen, programma’s en websites te bekijken.

Lezen over coaching, hoe een coach zijn leven veranderde, wat hij deed, hoe zijn leven veranderde, wie zijn Life Coaching maatjes zijn enz. Rondvragen op het internet, praten met coaches, praten met familie.

Dit kan je helpen ze te vinden.

Seminars, programma’s, workshops of audio’s geproduceerd door Life Coaches zelf, dit zou je kunnen helpen. Ze hebben al levensveranderende seminars gegeven om die coaches honderdduizenden een kans te geven om zelfs te praten, te spelen met. 5-daagse workshops, 30-uurs workshops over de hele wereld.

lees meer: